Arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten

Eigenaar van een bureau in de zakelijke dienstverlening

"Bij mij op kantoor maakten we zelf de arbeidsovereenkomsten op. In de loop der jaren hebben we diverse modellen gebruikt en hadden mijn medewerkers verschillende arbeidsvoorwaarden. Mijn bedrijf valt niet onder een cao en in het verleden zijn soms mensen aangenomen met verschillende arbeidsvoorwaarden". 

"Hierdoor ontstonden er verschillen tussen de contracten, niet handig. Salaris Compleet heeft daarom samen met ons een nieuw modelcontract opgesteld, waarmee we sindsdien werken. Ook bieden we onze contracten nu digitaal aan, een grote vooruitgang, want ze worden sindsdien ook digitaal ondertekend en online opgeslagen."

"Voor alle bestaande werknemers hebben we een aansluiting gezocht tussen de bestaande en nieuwe situatie arbeidsvoorwaarden. Salaris Compleet kwam met goede oplossingen, de werknemers zijn er natuurlijk niet op achteruit gegaan, maar ik als werkgever ook niet. Stilstaan bij de arbeidsvoorwaarden en betrokken zijn bij wat speelt bij mijn personeel: daar krijg ik betrokkenheid van mijn personeel voor mijn kantoor voor terug."

Handshake1

Eenmalig en projectmatig onderdelen van HRM onder de loep nemen en (opnieuw) organiseren is altijd een goed idee, vinden we bij Salaris Compleet. Zoals in dit geval de inhoud van de arbeidsovereenkomsten en de wijze van aanbieden aan werknemers.

Heeft u ook een HRM-project dat aandacht verdient? Wij gaan graag voor u aan de slag als u een relatie van Salaris Compleet bent!

Geïnteresseerd in onze projectmatige HRM-ondersteuning?

Bekijk de mogelijkheden