Functiebeschrijvingen en beloningsadvies

De compensation specialist van Salaris Compleet kan u adviseren over arbeidsvoorwaarden, functieniveaus en beloningsniveaus. Het advies kan uitgewerkt worden in een plan van aanpak om de veranderingen in de structuur en de arbeidsvoorwaarden in uw organisatie door te voeren.

Bij een krappe arbeidsmarkt is het een goede investering om te onderzoeken of uw arbeidsvoorwaarden en het beloningsniveau nog van deze tijd zijn. Het kost immers veel geld als gewaardeerde en goed functionerende werknemers uw organisatie verlaten en u daardoor nieuwe werknemers moet aantrekken en inwerken.

Demi en Brigitte

Benchmark voor marktconforme beloning

Wij brengen de diverse arbeidsvoorwaarden (opnieuw) in kaart en bespreken met u de (HR-)strategie en de mogelijkheden van arbeidsvoorwaarden. Indien gewenst kunnen we ook een employee survey uitvoeren en de uitkomst hiervan meenemen in ons gedegen advies welke aansluit bij de gekozen strategie.

Het resultaat: u waardeert en behoudt uw werknemers en zij blijven gemotiveerd.

We ontzorgen u graag in complexe personeelsvraagstukken

Onze HRM-diensten zijn beschikbaar voor alle werkgevers in Nederland met 1 tot ca. 300 werknemers. Om gebruik te kunnen maken van de meeste HRM-diensten, dient u een vaste klant van Salaris Compleet te zijn.

Dit zijn onze HRM-diensten: