Personeelscoaching

Het inzetten van een personeelscoach heeft veel voordelen. Het bevordert de ontwikkeling en motivatie van de medewerkers en kan stress voorkomen of wegnemen. Bovendien toont u als werkgever dat u wilt investeren in groei en ontwikkeling. Hierdoor voelen medewerkers zich gewaardeerd en gesteund en dit zorgt weer voor een fijne en succesvolle werkomgeving.

PAS09148

Ontwikkelen van uw medewerkers = ontwikkelen van uw organisatie 

Coaching is zinvol als uw medewerker stress of een hoge werkdruk ervaart, niet goed in zijn of haar vel zit of blijft steken in negatieve patronen. Na een intakegesprek en enkele individuele gesprekken leert uw medewerker zichzelf beter te begrijpen en beter om te gaan met obstakels op de werkvloer.

Een coach is tot steun bij het aangaan van nieuwe werkdoelen  en doorbreken van beperkende overtuigingen. Zo draagt een coach bij aan nieuwe werkprestaties of een hogere productiviteit.

Een personeelscoach helpt om de sterke en zwakke kanten van medewerkers voor henzelf duidelijk te krijgen en doelen te stellen.

We ontzorgen u graag in complexe personeelsvraagstukken

Onze HRM-diensten zijn beschikbaar voor alle werkgevers in Nederland met 1 tot ca. 300 werknemers. Om gebruik te kunnen maken van de meeste HRM-diensten, dient u een vaste klant van Salaris Compleet te zijn.

Dit zijn onze HRM-diensten: