Vertrouwenspersoon

Ieder bedrijf kan te maken krijgen met ongewenste omgangsvormen. Maar liefst 1 op de 6 werknemers in Nederland ervaart wel eens ongewenst gedrag op het werk, zoals pesten, discriminatie, seksuele intimidatie of agressie. Door het afsluiten van een abonnement externe vertrouwenspersoon kunnen uw medewerkers ondersteuning krijgen in de vorm van onafhankelijk advies, bijstand en een luisterend oor. Zo draagt u bij aan een veilige en prettige werkomgeving.

Als het wetsvoorstel in 2024 door de Eerste Kamer wordt aangenomen, is een vertrouwenspersoon verplicht voor iedere werkgever met meer dan 10 werknemers.

PAS09185

Een prettige werkomgeving voor iedereen!

Compleet Vertrouwen is een dochteronderneming van Salaris Compleet, volledig toegewijd aan preventie van- en ondersteuning bij ongewenst gedrag op de werkvloer.

De externe vertrouwenspersonen van Compleet Vertrouwen ondersteunen werkgevers bij het behouden van een prettige, veilige werkomgeving. Bij ongewenste situaties kunnen hun medewerkers onze vertrouwenspersoon raadplegen voor onafhankelijk advies, bijstand en een luisterend oor. Zo kan escalatie of uitstroom voorkomen worden.

We ontzorgen u graag in complexe personeelsvraagstukken

Onze HRM-diensten zijn beschikbaar voor alle werkgevers in Nederland met 1 tot ca. 300 werknemers. Om gebruik te kunnen maken van de meeste HRM-diensten, dient u een vaste klant van Salaris Compleet te zijn.

Dit zijn onze HRM-diensten: