check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

De voordelen van Salaris Compleet

  • 24/7 veilig toegang tot uw salarisadministratie;
  • Gebruiksvriendelijke online oplossingen;
  • Ontzorgend voor werkgever en werknemer;
  • Gespecialiseerd in salaris en personeel;
  • Onafhankelijke partij voor partnerschap;
  • Zorgeloze en betaalbare uitbesteding!

Salarisbureau voor volledige ontzorging van uw salarisadministratie en personeelsadministratie

De naam ‘Salaris Compleet’ zegt alles over wat wij doen voor onze klanten. Als gespecialiseerd salarisbureau richten wij ons op de volledige ontzorging van uw salarisadministratie. Wij bieden MKB-ondernemingen, grote ondernemingen met een eigen HR-afdeling, maar ook kleine administratiekantoren en administratieve zelfstandigen, complete oplossingen op het gebied van salarisactiviteiten. Hierbij ligt de focus op bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Westland en omgeving, zoals de aanliggende plaatsen Den Haag, Rijswijk en Delft.

De werkwijze van Salaris Compleet is paperless. Met behulp van onze salarisapplicaties 'Loket of Nmbrs' gaan wij, naast milieubewust, vooral zeer efficiënt voor u te werk. Vul dit aan met onze persoonlijke benadering, een hoge servicegraad en up-to-date kennis over ons vakgebied, en de hoofdingrediënten van onze dienstverlening zijn compleet. Kortom, met Salaris Compleet bent u verzekerd van een zorgeloze uitbesteding van uw salarisadministratie en personeelsadministratie!

Heeft u een administratiekantoor en wilt u partner worden

Voor kleine(re) administratiekantoren en administratieve zelfstandigen, heeft Salaris Compleet een speciaal partnerprogramma opgezet. Door partner te worden van Salaris Compleet, kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van één van onze salarisapplicaties (Loket of Nmbrs). Hierdoor ligt het ook voor u als kleiner administratiekantoor of als zelfstandige, binnen handbereik om uw diensten nóg beter en voordeliger te professionaliseren. U kunt er als partner ook voor kiezen om de gehele personeels- en loonadministratie aan Salaris Compleet uit te besteden. Dat uiteraard tegen aantrekkelijke partnertarieven.

Lees meer

Handige apps voor werkgever, managers en medewerkers

De paperless werkwijze van Salaris Compleet heeft een groot aantal voordelen. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de handige apps ‘Werkgeverloket’ en ‘Werknemerloket’. Werkgevers, managers en werknemers hebben zo altijd én overal toegang tot de voor hen relevante informatie. De apps maken niet alleen het opvragen van informatie eenvoudig, ook het doorvoeren van mutaties gaat met hetzelfde gemak. Zo kan eveneens verlof via dezelfde app worden aangevraagd.

Kortom, groot gemak door centrale toegang tot uw salaris- en personeelsadministratie, maar mét behoud van de controle. U bepaalt namelijk helemaal zelf wie toegang heeft tot welke informatie.

Lees meer

Werkkostenregeling en de vrije ruimte

21-11-2023

Nu het einde van 2023 in zicht is, is het hoog tijd om de werkkostenregeling nog eens goed onder de loep te nemen. De WKR is voor de werkgever een voordelige manier om werknemers iets extra’s te bieden. Met de feestdagen voor de deur is dit het perfecte moment om wat dieper hierin te duiken!
Lees verder

Meer ziekmeldingen vanwege psychische klachten

15-11-2023

Arbodiensten waarschuwen voor de gevolgen van toenemend verzuim door psychische klachten. Doordat het aantal ziekmeldingen vanwege stress, overspannenheid en oververmoeidheid toeneemt, kan de krapte op de arbeidsmarkt oplopen. En dat legt weer meer druk op werknemers.
Lees verder

Goed voorbereid een beoordelingsgesprek voeren

13-11-2023

Om het maximale uit een beoordelingsgesprek te halen, moet een leidinggevende zich goed voorbereiden op het gesprek. Hij moet zich vooraf verdiepen in de competenties van een werknemer en zijn persoonlijke doelen. Een goede voorbereiding zorgt ook voor een prettige sfeer en een betere onderhandelingspositie tijdens het gesprek. Daarnaast is een goede voorbereiding nodig, omdat een beoordelingsgesprek vaak financiële consequenties heeft.
Lees verder