De voordelen van Salaris Compleet

  • 24/7 veilig toegang tot uw salarisadministratie;
  • Gebruiksvriendelijke online oplossingen;
  • Ontzorgend voor werkgever en werknemer;
  • Gespecialiseerd in salaris en personeel;
  • Onafhankelijke partij voor partnerschap;
  • Zorgeloze en betaalbare uitbesteding!

Salarisbureau voor volledige ontzorging van uw salarisadministratie

De naam ‘Salaris Compleet’ zegt alles over wat wij doen voor onze klanten. Als gespecialiseerd salarisbureau richten wij ons op de volledige ontzorging van uw salarisadministratie. Wij bieden MKB-ondernemingen, grote ondernemingen met een eigen HR-afdeling, maar ook kleine administratiekantoren en administratieve zelfstandigen, complete oplossingen op het gebied van salarisactiviteiten. Hierbij ligt de focus op bedrijven die gevestigd zijn in de gemeente Westland en omgeving, zoals de aanliggende plaatsen Den Haag, Rijswijk en Delft.

De werkwijze van Salaris Compleet is paperless. Met behulp van ons softwarepakket ‘Loket’ gaan wij, naast milieubewust, vooral zeer efficiënt voor u te werk. Vul dit aan met onze persoonlijke benadering, een hoge servicegraad en up-to-date kennis over ons vakgebied, en de hoofdingrediënten van onze dienstverlening zijn compleet. Kortom, met Salaris Compleet bent u verzekerd van een zorgeloze uitbesteding van uw salarisadministratie!

Heeft u een administratiekantoor en wilt u partner worden

Voor kleine administratiekantoren en administratieve zelfstandigen, heeft Salaris Compleet een speciaal partnerprogramma opgezet. Door partner te worden van Salaris Compleet, kunt u tegen een zeer gereduceerd tarief gebruikmaken van onze salarisadministratie software. Hierdoor ligt het ook voor u als kleiner administratiekantoor of als zelfstandige, binnen handbereik om uw diensten nóg beter en voordeliger te professionaliseren. U kunt er als partner ook voor kiezen om de gehele personeels- en loonadministratie aan Salaris Compleet uit te besteden. Dat uiteraard tegen aantrekkelijke partnertarieven.

Lees meer

Handige apps voor werkgever, managers en medewerkers

De paperless werkwijze van Salaris Compleet heeft een groot aantal voordelen. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van de handige apps ‘Werkgeverloket’ en ‘Werknemerloket’. Werkgevers, managers en werknemers hebben zo altijd én overal toegang tot de voor hen relevante informatie. De apps maken niet alleen het opvragen van informatie eenvoudig, ook het doorvoeren van mutaties gaat met hetzelfde gemak. Zo kan eveneens verlof via dezelfde app worden aangevraagd.

Kortom, groot gemak door centrale toegang tot uw salaris- en personeelsadministratie, maar mét behoud van de controle. U bepaalt namelijk helemaal zelf wie toegang heeft tot welke informatie.

Lees meer

Heeft u nog ruimte binnen de werkkostenregeling?

03-12-2018

De dagen worden korter en de Sint is weer in het land. Dit betekent dat de drukke, feestelijke decembermaand weer begonnen is. Misschien heeft u al plannen gemaakt voor een mooi kerstpakket of een oudjaarsborrel op de zaak . Dit brengt kosten met zich mee en hoe gaat u dit fiscaal behandelen? In dit nieuwsbericht lichten we de fiscale regels rondom de feestdagen toe.
Lees verder

Verandering compensatie overwerk vanaf 2019

21-11-2018

Werknemers moeten over het totaal aantal gewerkte uren minstens het geldende minimumloon ontvangen. Dit is sinds 1 januari 2018 volgens de Wet minimumloon en minimumvakantiebijslag (WML) vastgesteld. De compensatie in vrije tijd van over- of meerwerk (tijd-voor-tijd) is, met ingang van 1 januari 2019, alleen mogelijk als dat in een cao is vastgelegd.
Lees verder

Kerstpakketten op fiscaal vlak organiseren

17-11-2018

Een eindejaarsgeschenk, zoals een kerstpakket, wordt door werknemers zeer gewaardeerd. Bij aanschaf van deze geschenken is het raadzaam te bedenken hoe u dit fiscaal kunt organiseren, bijvoorbeeld door het gebruik van de vrije ruimte. In dit nieuwsbericht lichten wij dit aan u toe.
Lees verder