check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

Even voorstellen!

13-12-2016

Mijn naam is Dorith van der Meer. Sinds oktober dit jaar werk ik bij Salaris Compleet, maar sinds 2000 ben ik al in de weer met salarisverwerking. Toen werkten we nog met tariefgroep 2 en tariefgroep 3!

Mijn eigen kantoor “Het Salarisbureau” heb ik meegenomen in de samenwerking met Salaris Compleet. Mijn taken zijn vooral commercieel van aard: ik onderhoud veel contacten met bestaande relaties en ben op pad voor nieuwe klantrelaties. Door de schaalvergroting als gevolg van het samengaan van de 2 salarisadministratiekantoren, hebben we gezamenlijk nog meer expertise, kunnen wij de klanten nog beter van dienst zijn en is er een betere taakverdeling.

Ik houd ervan als bedrijfsprocessen gestroomlijnd worden en op gebied van de personeels- en salarisadministratie wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen voor de klant! Ik word erg blij als er weer een werkgever wat betreft HRM is overgezet naar Loket. Werknemers vragen hun verlofdagen aan via de ESS-app op hun telefoon, de manager keurt het goed (via de werkgeversapp) en het staat in het systeem. Discussies over het verlofsaldo zijn verleden tijd omdat iedereen beschikt over hetzelfde up-to-date overzicht!

Ons doel: de werkgever een complete dienstverlening aanbieden op het gebied van salarisactiviteiten. Deze activiteiten lopen uiteen van salarisverwerking tot de organisatie van de personeelsadministratie in een veilige, online omgeving. De werkgever is altijd up-to-date als het gaat om het beheer van allerlei documenten zoals arbeidscontracten, gespreksverslagen van personeelsgesprekken, de eventuele reminders die men daarop kan instellen, verzuimbeheer en het verlofdagenoverzicht. Bovendien geeft Loket tijdig signalen af als een contract afloopt en er eventueel aangezegd moet worden.

Wij hopen dat Dorith nog jaren deel uitmaakt van ons team! Wilt u meer informatie over de diensten van Salaris Compleet? Dorith hier graag meer over. U kunt haar bereiken via d.vandermeer@salariscompleet.nl