check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

Uw vertrouwde gezicht

10-11-2016

Ze was jaren het vertrouwde gezicht van de salarisafdeling van Persoon Advies en is als eerste meegegaan naar Salaris Compleet. Hoogstwaarschijnlijk kent u haar al, maar toch vertellen we graag meer over: Marijke van der Water.

Al sinds september 2006 is Marijke werkzaam bij Persoon Advies in de functie van salarisadviseur en adviseur op het gebied van personeel en organisatie. Nadat begin dit jaar werd besloten om de afdeling salarisadministratie los te koppelen en verder te gaan als apart bedrijf onder de naam Salaris Compleet, is Marijke ‘meeverhuisd’ en onderdeel van ons team geworden. 

“Voor mij een leuke uitdaging om het ‘nieuwe’ bedrijf goed neer te kunnen zetten. Mijn werkzaamheden bestaan uit de verwerking van salarisstroken, loon- en pensioenaangiften, ziekmeldingen en opgaven aan verzuimverzekeringen. Daarnaast stel ik arbeidsovereenkomsten op, verstrek informatie inzake cao’s en breng wet- en regelgeving onder de aandacht.”

Wij hopen in ieder geval dat Marijke nog vele jaren deel van ons team uitmaakt! Wilt u persoonlijk advies van Marijke ontvangen? Stuur dan een e-mail naar m.vanderwater@salariscompleet.nl.