check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

24/7 inzicht in uw personeelsadministratie

14-11-2017

De dagen worden weer korter en dit houdt in dat de feestdagen weer voor de deur staan. Uw werknemers komen met de vraag of er vrij genomen kan worden. Loyaal als u bent, stemt u in met het verzoek. Maar hebben de werknemers nog wel genoeg vrije dagen?
Lees verder

Wat brengt Prinsjesdag mij als werkgever?

20-09-2017

In januari dit jaar schreef ik een blog over de loonkostenontwikkeling voor 2017; de resultaten van Prinsjesdag 2016. Inmiddels is Prinsjesdag 2017 achter de rug en is het tijd om te kijken wat er in de aangeboden Miljoenennota staat, gepresenteerd door demissionair minister Dijsselbloem.
Lees verder

Uw stemkeuze heeft invloed op de belastingen

13-03-2017

Op 15 maart mag ook u uw stem uitbrengen. Wist u dat de keuze van uw stem invloed heeft op de belastingen? Het belastingstelsel op de schop nemen, is iets wat bijna elke politicus van plan is. Het ideale belastingstelsel is volgens de partijen als volgt opgebouwd.
Lees verder

Loonkostenontwikkeling

11-01-2017

Iedereen is weer nieuwsgierig wat er in het nieuwe jaar ‘onder aan de streep’ overblijft op zijn of haar loonstrookje. Gaan we er op vooruit, zoals voor het merendeel was voorzien op Prinsjesdag? Of valt het toch tegen en gaan de plannen voor de gedroomde reis of de nieuwe keuken de ijskast in?
Lees verder