Warme referentie van Looije Verpakkingen (Maasdijk)

14-11-2018

Looije Verpakkingen uit Maasdijk is één van onze zeer gewaardeerde klanten. Piet Looije (eigenaar van het om- en verpakbedrijf) maakte ons blij met zijn referentie! In dit nieuwsbericht laten we hem dan ook graag aan het woord. 

“Salaris Compleet is sinds jaar en dag mijn salarisadministrateur. Wij hebben in principe één vaste adviseur, maar ook als zij niet bereikbaar of aanwezig is, kunnen wij prima terecht bij haar collega’s. Het zijn allemaal toppers! 

Door de AVG-wetgeving (algemene verordening gegevensbescherming) is er een uiterste bewaartermijn vastgesteld voor persoonsgegevens van sollicitanten, stagiairs en medewerkers. Momenteel zijn wij op de hrm-afdeling bezig om alle faciliteiten van Loket te benutten. Dit salarisprogramma bewaakt namelijk de maximale bewaartermijnen. Er zijn verschillende soorten personeelsdocumenten en aan de hand van dit programma worden de documenten automatisch verwijderd als de bewaartermijn verstreken is. We hebben daar geen omkijken meer naar en daar zijn wij erg blij mee!”

Piet Looije

Eigenaar Looije Verpakkingen

Wilt u uw ervaring met onze dienstverlening ook delen op onze website? Mail uw referentie dan naar Dorith en wij zullen hem plaatsen.