check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

Helft van kantoorpanden nog steeds niet energiezuinig

06-12-2022

De deadline van 1 januari 2023 nadert. Op die datum moeten alle kantoorgebouwen minimaal energielabel C hebben. Op dit moment voldoet nog steeds de helft van de kantoren niet aan deze norm van energiezuinigheid. Voor menig kantooreigenaar is er dus werk aan de winkel.
Lees verder

Hoe haal je het meeste uit het eindejaarsgesprek?

01-12-2022

Het einde van het jaar nadert en de eindejaarsgesprekken, ook wel beoordelingsgesprekken genoemd, staan weer op de agenda. Voor leidinggevenden hét moment om met werknemers te zitten en het functioneren van het afgelopen jaar te bespreken én om een blik te werpen op de verwachtingen voor het komende jaar.
Lees verder

Meer nadruk in arbozorg op preventieve maatregelen

27-10-2022

In de gezondheidszorg komt steeds meer nadruk te liggen op preventie. Zo kan een gezonde leefstijl bijdragen aan het voorkomen van verschillende ziekten. Ook in de werkomgeving is aandacht voor preventie belangrijk. Dat kan in de arbozorg op verschillende niveaus.
Lees verder

Wanneer zijn parkeerkosten bij het werk onbelast?

19-10-2022

Als een werkgever de kosten voor parkeren bij de werkplek niet bij het loon van de werknemer wil tellen, zal hij ze in veel gevallen in de vrije ruimte moeten onderbrengen. Deze kosten kan de werkgever namelijk alleen op nihil waarderen als de terbeschikkinggestelde parkeerplaats als werkplek kwalificeert.
Lees verder