check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

De voordelen van Loket via Salaris Compleet

 • Betaalbaar toegang tot professionele software;
 • Volledig webbased;
 • Gratis gebruik apps Werkgeverloket en Werknemerloket;
 • Eenvoudige verlof- en verzuimregistratie;
 • Altijd toegang tot o.a. salarisstroken en personeelsdossiers;
 • Meer dan 50 in te stellen signaleringen!

Gebruiksvriendelijke online oplossingen met Loket

Bij Salaris Compleet werken wij met de salarisapplicaties 'Loket' en 'Nmbrs'. Beide systemen zijn specifiek voor personeels- en salarisadministratie en zijn voor ons uitstekende salarispakketten gebleken. Zowel Loket als Nmbrs zijn volledig web based en dat biedt, naast de gebruiksvriendelijkheid, een groot aantal voordelen voor online oplossingen. Bovendien hanteren beide systemen een passend hoog beveiligingsniveau, zoals verplicht is gesteld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De persoonsgegevens van uw medewerkers zijn hierdoor in veilige handen.

De keuze voor welk pakket u kiest, kan verschillen. De ene relatie kiest het pakket puur op interface, die is totaal verschillend tussen Loket en Nmbrs. De andere relatie heeft specifieke salarisverwerkingswensen of specifieke personeelsadministratiewensen. Aan de hand van deze wensen, geven wij advies welk systeem daar het best bij aansluit. Wij vertellen u graag meer over de details in een verkennend gesprek, neem contact met ons op

Via uw webbrowser heeft u eenvoudig toegang tot uw loonadministratie en personeelsdossiers. U kunt echter ook gebruikmaken van de zeer handige apps. Bij Loket zijn dit  ‘Werkgeverloket’ en ‘Werknemerloket’. Bij Nmbrs is dat  “Nmbrs ESS”. De ideale tools voor werkgevers, managers en werknemers om 24/7 de voor hen relevante data in te kunnen zien. U kunt hierbij zelf instellen wie toegang heeft tot welke gegevens. Zo houdt u altijd de controle, maar beschikt u wel over de middelen voor een slimme online samenwerking tussen werkgever, werknemer, administratiekantoor en/of salarisbureau.

Werkgeverloket 

Met de ‘Werkgeverloket app' blijven werkgevers en managers op de hoogte van alle belangrijke zaken m.b.t. de werknemers. Zo kunnen zij o.a.:

 • alle loonstroken en loonkosten inzien;
 • loonaangiftes bekijken en accorderen;
 • verlofaanvragen accepteren of weigeren;
 • de personeelsdossiers raadplegen;
 • signaleringen instellen voor o.a. verjaardagen, aflopende proeftijden en contracten, jubilea en het aflopen van opleidingen.

Zonder uw computer op te starten, heeft u direct toegang tot alle belangrijke data en loopt u door de meer dan 50 in te stellen signaleringen nooit meer achter de feiten aan. U wordt tijdig op de hoogte gebracht van te nemen acties.

Werknemerloket en Nmbrs ESS

Met deze apps hebben werknemers altijd toegang tot hun eigen dossier en wordt er voor eens en voor altijd afgerekend met de papieren administratie. Met deze gratis app, kunnen zij o.a.:

 • loonstroken en jaaropgaven bekijken en downloaden;
 • hun persoonlijke dossier openen voor bijvoorbeeld het inzien van beoordelingen, de arbeidsovereenkomst, de verlofkaart, etc.;
 • verlof digitaal aanvragen;
 • declaraties indienen (bijv. onkosten onderweg).

Het gemak van de app werkt zeer laagdrempelig, waardoor het snel en door iedereen te gebruiken is. Indien gewenst, kunnen zij met dezelfde inloggegevens ook via een webbrowser inloggen.

Administratiekantoor / administratieve zelfstandige

Kleine administratiekantoren en administratieve zelfstandigen die partner zijn van Salaris Compleet, krijgen toegang tot de functionaliteiten van Loket en/of Nmbrs. Zij kunnen via de webbrowser inloggen en zo toegang krijgen tot de personeels- en salarisadministraties van al hun klanten. Daarnaast kunnen de klanten eveneens toegang krijgen, zowel via de desktop als via de gratis apps: Werkgeverloket, Werknemerloket en Nmbrs ESS.

Uw personeels- en salarisadministratie naar een hoger niveau tillen?

Spreekt de functionaliteit van onze software u aan en bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke, maar ook betaalbare oplossing om uw loon- en personeelsadministratie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag verder en zullen al uw vragen beantwoorden.

Lees meer