check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

De voordelen van uw partnerschap met Salaris Compleet

  • Voordelig toegang tot gespecialiseerde software;
  • Partnerprijzen bij uitbestedingen;
  • Een sparringpartner met gerichte kennis;
  • Onafhankelijk advies en ondersteuning;
  • Professionaliseren binnen handbereik;
  • Meer tijd voor uw klanten!

Partner worden

Bent u een administratiekantoor of een administratieve zelfstandige? Word dan partner van Salaris Compleet en profiteer van de voordelen! Het partnerprogramma van Salaris Compleet is speciaal ontwikkeld om het gebruik van professionele software ook voor kleinere kantoren en zelfstandigen mogelijk de maken. U kunt zelf aan de slag gaan, maar u kunt de salarisverwerking ook voordelig uitbesteden  aan het team van Salaris Compleet. 

De salarisapplicaties

Gespecialiseerde software maakt het werk voor de personeels- en salarisadministratie een stuk eenvoudiger. Niet alleen kunt u hiermee veel tijd besparen, maar ook biedt dit de middelen om de digitale communicatie en gegevensuitwisseling naar een hoger niveau te tillen. Het nadeel is echter dat deze specifieke software vaak prijzig is. Zeker voor kleinere administratiekantoren en administratieve zelfstandigen wordt hierdoor de drempel verhoogd om verder te professionaliseren. Ook ontbreekt vaak simpelweg de tijd die nodig is om volledig ingewerkt te zijn en kennis te hebben van alle functionaliteiten van de applicatie.

Als partner kunt u profiteren door onder onze licentie te werken.  Als salarisbureau nemen wij grote hoeveelheden licenties af en dat verlaagt de kosten per licentie. Hierdoor kunnen wij u als partner licenties aanbieden tegen prijzen die u anders niet voor mogelijk had gehouden. Wilt u zelf de personeels- en salarisadministratie van uw klanten bijhouden, maar wel voordelig gebruikmaken van onze softwarelicenties? Meldt u dan nu aan als partner! Bijkomend voordeel is dat ons team als backup kan fungeren en taken kan overnemen bij een geplande of minder geplande langere periode van afwezigheid.

Uitbesteden

Als partner kunt u er ook voor kiezen om de loon- en personeelsadministratie van uw klanten volledig uit te besteden aan Salaris Compleet. Alle beheer- en communicatie-activiteiten worden in uw naam uitgevoerd, maar u heeft hier verder geen omkijken meer naar. Volledige ontzorging door een specialist, zodat u meer tijd overhoudt voor advisering en overige administratieve werkzaamheden. Kortom, een partnerschap waar ú de vruchten van plukt. En dat uiteraard tegen partnerprijzen!

Zelf doen of uitbesteden?

Twijfelt u over de keuze om alleen partner te worden voor de software of om de gehele salaris- en personeelsadministratie aan ons uit te besteden? Neem dan gerust contact met ons op. U bent altijd welkom op ons kantoor in Naaldwijk en onze specialisten zijn uiteraard ook telefonisch en per e-mail te bereiken. Wij nemen graag samen met u de mogelijkheden door, zodat u weloverwogen de voor u beste optie kunt kiezen.

Profiteren van alle voordelen van een partnerschap?

Spreekt het partnerprogramma van Salaris Compleet u aan en wilt u zo snel mogelijk profiteren van de voordelen? Meld u dan nu aan als partner!

Lees meer