De voordelen van uw personeelsadministratie bij Salaris Compleet

 • 24/7 veilig toegang tot uw personeelsadministratie;
 • Volledig digitaal personeelsdossier per werknemer;
 • Snel inzicht in uw personeelsgegevens;
 • Eenvoudige verlof- en verzuimregistratie;
 • Gebruiksvriendelijke app met signaleringsfuncties;
 • Mogelijkheid tot o.a. collectieve zorgverzekering!

Uw personeelsadministratie uitbesteden

De personeelsadministratie en de loonadministratie zijn inherent met elkaar verbonden. Het is daarom als vanzelfsprekend dat u, naast uw salarisadministratie, tevens uw personeelsadministratie aan Salaris Compleet kunt uitbesteden. Voor de meest efficiënte werkwijze is het immers raadzaam om het beheer van beide administraties binnen één systeem te verwerken. Om die reden houden wij voor de meeste van onze klanten ook de personeelsadministratie bij. Vanuit één centrale database bieden wij maximaal gemak, optimale automatiseringsmogelijkheden en heeft u als klant maar één aanspreekpunt voor al uw vragen en advies. Kortom, bij Salaris Compleet denken wij altijd in complete oplossingen!

Wat valt er onder de personeelsadministratie?

Elke onderneming die personeel in dienst heeft, is verplicht om een salaris- en personeelsadministratie bij te houden. Daar waar de salarisadministratie voornamelijk betrekking heeft op de salarisberekeningen en uitbetalingen, bevat de personeelsadministratie individuele dossiers met alle persoonsgebonden gegevens en gemaakte afspraken. Hierbij kunt u denken aan:

 • arbeidscontracten en functieomschrijvingen;
 • identiteitsbewijzen en eerste bericht loonafgifte;
 • loonbelastingverklaringen en toegepaste heffingskortingen;
 • auto-, pensioen-, ziektekosten- en studieregelingen;
 • documenten voor o.a. onkosten- en reiskostenvergoedingen;
 • verlof- en verzuimregistratie.

Wat doet Salaris Compleet?

Als specialist ondersteunen wij u graag bij het voeren van een betrouwbare en kloppende personeelsadministratie. Het liefst maken wij het u zo eenvoudig mogelijk. U bepaalt de mate waarin wij u van dienst zijn, maar als het aan ons ligt, ontzorgen wij u volledig. U de lusten van het personeel, wij de lasten van de bijkomende administratie. Daarnaast helpen wij u graag om zoveel mogelijk voordeel te behalen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een collectieve zorgverzekering?

Het beheren van de personeelsdossiers doen wij bovendien volledig digitaal. Door deze paperless werkwijze heeft niet alleen u als werkgever 24/7 toegang tot alle informatie via ons online platform, maar ook uw werknemers kunnen de voor hen van toepassing zijnde informatie inzien. Daarnaast heeft u met Salaris Compleet een persoonlijk adviseur tot uw beschikking. Uw gespecialiseerde sparringpartner voor advies op maat!

Verlofaanvragen via de app

Zowel werkgevers, managers als werknemers, krijgen toegang tot de zeer handige apps ‘Werkgeverloket’ en ‘Werknemerloket'. Dat is eveneens een groot voordeel van een centrale en online database. In combinatie met de salarisadministratie kunnen via deze apps bijvoorbeeld salarisstroken en jaaropgaven worden ingezien, maar kan men deze documenten ook downloaden. Indien u eveneens uw personeelsadministratie aan ons uitbesteedt, kunnen ook de verlofaanvragen via deze apps plaatsvinden. Zo behoudt u altijd en overal het overzicht!

Een zorgeloze uitbesteding van uw personeelsadministratie?

Wilt u uw personeelsadministratie zorgeloos kunnen uitbesteden? Salaris Compleet is u graag van dienst. Wij verzorgen complete personeelsadministraties, die voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Betaalbare oplossingen voor veel gemak en professionaliteit! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Lees meer