check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

De voordelen van uw salarisadministratie bij Salaris Compleet

  • 24/7 toegang tot uw up-to-date salarisadministratie;
  • Uw eigen specialist als vast aanspreekpunt;
  • Handige gratis apps voor werkgevers en werknemers;
  • Probleemloze koppelingen met diverse pakketten;
  • Proactieve ondersteuning bij wet- en regelwijzigingen;
  • Meer tijd voor uw onderneming!

Uw salarisadministratie uitbesteden

Salaris Compleet is een salarisbureau, bestaande uit een team van specialisten die hun vakgebied kennen als geen ander. Onze up-to-date kennis is volledig toegespitst op het optimaal kunnen bijhouden van uw salarisadministratie. Uw salarisadministratie is bij Salaris Compleet dan ook in vertrouwde handen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de laatste wet- en regelgeving, waarbij wij het u zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. Ook met slimme HRM-oplossingen voor uw personeelsadministratie. 

Volledige ontzorging, maar wel altijd 100% transparant en 24/7 toegang tot uw gegevens!

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Het bijhouden van een salarisadministratie is zeker complex te noemen. Naast de nauwkeurigheid die voor dit werk vereist is, moet men ook alert zijn op de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Om die reden wordt de salarisadministratie vaak uitbesteed aan een extern (gespecialiseerd) bedrijf. Ook administratiekantoren maken hier regelmatig gebruik van en deze ondersteunen wij graag als onafhankelijke partij. Communicatie met de klant zal altijd uit naam van het administratiekantoor plaatsvinden.

Wat doet Salaris Compleet?

Wat u aan ons wilt uitbesteden, is helemaal aan u. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven, maar wij kunnen desgewenst ook de PAWW-aangiften en pensioenaangiften maandelijks voor u indienen. Wij ondersteunen u uiteraard ook met advies. Naast de salarisadministratie kunt u de personeelsadministratie aan ons uitbesteden. Alle personeelsdocumenten veilig en volgens de normen van de AVG-wetgeving in een online-dossier; software om het verlofrecht en de verlofopname te registreren, registratie van ziekteverzuim en de signalen om de daaruit vloeiende acties scherp te houden, digitaal arbeidscontracten aanmaken en verzenden met min of meer een druk op de knop. Zoal een aantal voorbeelden waarmee u uw personeelsadministratie op een hoger plan kan brengen.  Kortom, wij kunnen met onze expertise en de salarisapplicaties veel voor u betekenen, waarbij u zelf de keuze heeft wat u wel of niet bij ons afneemt.

Altijd toegang tot een up-to-date salarisadministratie

Bij Salaris Compleet werken wij met online oplossingen. Dat wil zeggen, wij werken met  online salarisapplicaties. Hierdoor heeft u niet alleen altijd toegang tot uw up-to-date salarisadministratie, maar kunnen ook medewerkers hun salarisstroken en jaaropgaven 24/7 online inzien en downloaden. Voeg hier de handige apps ‘Werkgeverloket’ en ‘Werknemerloket’ aan toe en de interne communicatie en controle wordt nóg eenvoudiger gemaakt. Zo heeft iedereen toegang tot de voor hem of haar belangrijke salaris- en personeelsinformatie. 

Wilt u uw salarisadministratie voordelig uitbesteden?

Het uitbesteden van uw salarisadministratie hoeft echt niet duur te zijn. Bij Salaris Compleet willen wij deze mogelijkheid voor iedereen toegankelijk maken. Ook als kleine ondernemer of administratiekantoor kunt u voordelig gebruikmaken van onze diensten en software. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Lees meer