De voordelen van uw salarisadministratie bij Salaris Compleet

  • 24/7 toegang tot uw up-to-date salarisadministratie;
  • Uw eigen specialist als vast aanspreekpunt;
  • Handige gratis apps voor werkgevers en werknemers;
  • Probleemloze koppelingen met diverse pakketten;
  • Proactieve ondersteuning bij wet- en regelwijzigingen;
  • Meer tijd voor uw onderneming!

Uw salarisadministratie uitbesteden

Salaris Compleet is een salarisbureau, bestaande uit een team van specialisten die dit vakgebied kennen als geen ander. Onze up-to-date kennis is volledig toegespitst op het optimaal kunnen bijhouden van uw salarisadministratie. Het uitbesteden van uw salarisactiveiten is bij Salaris Compleet dan ook in vertrouwde handen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de laatste wet- en regelgeving, waarbij wij het u zo eenvoudig en comfortabel mogelijk maken. Volledige ontzorging, maar wel altijd 100% transparant en 24/7 toegang tot uw gegevens!

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Het bijhouden van een salarisadministratie is zeker complex te noemen. Naast de nauwkeurigheid die voor dit werk vereist is, moet men ook alert zijn op de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Om die reden wordt de salarisadministratie vaak uitbesteed aan een extern (gespecialiseerd) bedrijf. Ook administratiekantoren maken hier regelmatig gebruik van en deze ondersteunen wij graag als onafhankelijke partij. Communicatie met de klant zal altijd uit naam van het administratiekantoor plaatsvinden.

Wat doet Salaris Compleet?

Wat u aan ons wilt uitbesteden, is helemaal aan u. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven, maar wij kunnen ook de salarissen voor u uitbetalen en staan u uiteraard altijd bij met advies. Naast de salarisadministratie behoort tevens het uitbesteden van de personeelsadministratie tot de mogelijkheden. Kortom, wij kunnen met onze expertise veel voor u betekenen, maar u bepaalt zelf de mate waarin.

Altijd toegang tot een up-to-date salarisadministratie

Bij Salaris Compleet werken wij met online oplossingen. Dat wil zeggen, wij werken met ons softwarepakket volledig in de cloud. Hierdoor heeft u niet alleen altijd toegang tot uw up-to-date salarisadministratie, maar kunnen ook medewerkers hun salarisstroken en jaaropgaven 24/7 online inzien en downloaden. Voeg hier de handige apps ‘Werkgeverloket’ en ‘Werknemerloket’ aan toe en de interne communicatie en controle wordt nóg eenvoudiger gemaakt. Zo heeft iedereen toegang tot de voor hem/haar belangrijke informatie en kan de functionaliteit met de personeelsadministratie zelfs ook nog worden uitgebreid met het aanvragen van verlof.

Wilt u uw salarisadministratie voordelig uitbesteden?

Het uitbesteden van uw salarisadministratie hoeft echt niet duur te zijn. Bij Salaris Compleet willen wij deze mogelijkheid voor iedereen toegankelijk maken. Ook als kleine ondernemer of administratiekantoor kunt u voordelig gebruikmaken van onze diensten en software. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de kosten die hieraan verbonden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Lees meer