Arbeidsvoorwaarden en -contracten

Eigenaar van een bureau in zakelijke dienstverlening

"Bij mij op kantoor maakten we zelf de arbeidsovereenkomsten op. In de loop der jaren hebben we diverse modellen gebruikt en hadden mijn medewerkers verschillende arbeidsvoorwaarden. Mijn bedrijf valt niet onder een cao en in het verleden zijn soms mensen aangenomen met verschillende arbeidsvoorwaarden." 

"Hierdoor ontstonden er soms grote verschillen tussen de verschillende contracten, niet overzichtelijk dus. Salaris Compleet heeft daarom samen met ons een nieuw modelcontract opgesteld, waarmee we sindsdien werken. Ook bieden we onze contracten nu digitaal aan, een grote vooruitgang, want ze worden sindsdien ook digitaal ondertekend en opgeslagen."

"Verder hebben we voor alle werknemers een aansluiting gezocht tussen de bestaande en nieuwe situatie arbeidsvoorwaarden. Salaris Compleet kwam met hele goede oplossingen, de werknemers zijn er natuurlijk niet op achteruit gegaan, maar ikzelf ook niet. Stilstaan bij de arbeidsvoorwaarden en betrokken zijn bij wat speelt bijmijn personeel: daar krijg ik betrokkenheid van mijn personeel voor mijn kantoor voor terug."

Handshake1

Eenmalig en projectmatig onderdelen van HRM onder de loep nemen en (opnieuw) organiseren is altijd een goed idee, vinden we bij Salaris Compleet.

Heeft u ook een HRM-project dat aandacht verdient? Wij gaan graag voor u aan de slag als u een relatie van Salaris Compleet bent!

Geïnteresseerd in onze projectmatige HRM-ondersteuning?

Bekijk de mogelijkheden