Zittend groen
Werken bij Salaris Compleet

Werken bij Salaris Compleet is nét even leuker dan bij andere salariskantoren. Je raakt nooit uitgeleerd in ons vak. Ons vak lijkt van buitenaf misschien droog, maar als echte salarisfanaten kunnen we je verzekeren dat ons werk juist dynamisch én uitdagend is. Zeker met zo’n gezellig team van echte vakidioten!

Goede samenwerking met klanten
Sterke interne communicatie
Nooit uitgeleerd raken in het vak

Blij worden van goede diensten verlenen en samenwerken met klanten.

We werken met veel enthousiasme voor mooie opdrachtgevers uit Westland en omgeving, maar ook ver daarbuiten.

Onze klanten zijn veelal MKB’ers en grotere ondernemingen met een eigen HRM-afdeling.

Samenwerking met partner-administratiekantoren die de salarisadministratie en HRM van hun relaties aan ons uitbesteden.

IMG 20231204 WA0011

Je ontwikkeling gaat altijd door

We vinden het belangrijk dat iedereen op de juiste plek zit en zich goed voelt. Daarom investeren we graag in onze mensen. Niet alleen met een persoonlijk ontwikkelplan – maar ook door te zorgen voor een goede werksfeer.

IMG 4232 MabelBöhms

Ons team wordt goed verzorgd

Workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezellige uitjes dragen bij aan die fijne, informele sfeer op de werkvloer.

Ook goed om te weten: ons kantoor is mooi, groen ingericht (alles behalve stoffig dus ;-), wekelijks wordt er vers fruit bezorgd en op geregelde basis komt Els, de stoelmasseur langs!

IMG 20220707 WA0005

Deel uitmaken van ons team?

Op dit moment hebben we geen vacatures openstaan. Denk je dat je goed in ons team past, neem dan vooral contact met ons op! We zijn benieuwd naar wat je ons team te bieden hebt en gaan graag met je in gesprek.

Benieuwd naar hoe onze collega het werken bij SC ervaart?
SC5

"Bij SC kwam ik echt in een warm bad terecht. Het vak was nog nieuw voor mij, maar ik werd super goed begeleid door mijn nieuwe collega's, waardoor ik mij gelijk thuis voelde!

Ook kreeg ik veel vertrouwen; ik heb intussen mijn eigen klantenportefeuille, waardoor ik veel klantencontact heb en afwisselende taken uitvoer. Met vragen kan ik altijd terecht bij mijn collega's. Daarnaast hebben we het altijd heel gezellig op kantoor en wordt er veel gelachen!"

Judith Campiña Wasmus

Junior salarisadviseur