Personeelshandboek

Controller in de metaal- en technieksector 

“In 2023 zijn we het project gestart om de personeelsregels duidelijker te maken door middel van een eigen personeelshandboek. Wij besteden onze personeelsadministratie uit aan Salaris Compleet, dus het was erg fijn om dit op ons vaste adres te realiseren!”

"We moesten er even tijd voor vrijmaken om de regels te overdenken, maar dat is achteraf een erg lonende investering geweest! Onze administratief medewerker krijgt nu minder vragen, hij heeft het druk genoeg dus dat is winst voor hem en voor ons!”

Metaal&techniek cut

Bij alle groeiende bedrijven komt er vroeg of laat een moment dat HRM meer aandacht verdient. Door de toename van medewerkers zijn ongeschreven regels niet langer genoeg. De personeelsregels moeten voor iedereen gelijk zijn en gemakkelijk te raadplegen. Salaris Compleet zorgt ervoor dat het personeelshandboek online beschikbaar is in het medewerkers-account van de salarisapplicatie. Zo kan iedereen het personeelshandboek 24/7 gemakkelijk inzien en zijn de regels voor iedereen helder!

Eens per jaar lopen wij met werkgever de inhoud van het personeelshandboek door en zo blijven de personeelsregels altijd up-to-date.

Benieuwd wat er allemaal thuishoort in een personeelshandboek?

Bekijk de mogelijkheden