Salarisverwerking

Eigenaar kapsalon

"De haarstylisten die bij mij in dienst zijn, ontvangen hun salaris volgens de cao. Sinds ik klant ben bij Salaris Compleet heb ik nooit meer gedoe gehad dat ze in een te lage trede of op een verkeerde leeftijd worden uitbetaald."

"Ik werk met veel passie voor mijn vak en alle regels op het gebied van salaris hebben eerlijk gezegd niet altijd mijn aandacht. Ik wil dat het goed geregeld is en dat ik mijn salarisverwerker daarop kan vertrouwen. Daarom heb ik met Salaris Compleet goede afspraken gemaakt over hoe ik zelf de extra gewerkte uren elke maand aanlever. Daarnaast komen ze met goede tips, zoals het benutten van de werkkostenregeling. Daar was ik zelf nooit opgekomen." 

Foto Case 3 website SC

De maandelijkse salarisverwerking krijgt bij ons de aandacht die het nodig heeft. We stemmen het werkproces op maat af per relatie.

U krijgt uw eigen vaste contactpersoon bij Salaris Compleet en daarnaast koppelen we onze salarisapplicatie graag met uw bestaande systemen, zoals uw financiële administratie, verzuimverzekering, tijdregistratie en planningssoftware. 

Een soepeler proces en minder tijd besteden aan controle en salarismutaties elke maand? 

Bekijk de voordelen