check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

Vacature salarisadministrateur / senior salarisadviseur

02-03-2020

Ben jij een ervaren salarisadministrateur en voel je je thuis in een toonaangevende en informele organisatie? Pas je daarnaast goed binnen ons team waar een positieve werksfeer, voortdurende ontwikkeling, afwisseling en prettige hectiek sleutelwoorden zijn? Dan past deze functie wellicht goed bij jou!
Lees verder

Aan de slag met de stagiaire

18-02-2020

Een stagiaire kan op basis van drie 'constructies' bij uw onderneming stage lopen. Lees hier welke constructies u kunt toepassen en wat hierbij de voor- en nadelen zijn.
Lees verder

Strenge eisen voor WW-uitkering bij onwerkbaar weer!

15-02-2020

Als het erg hard waait of zelfs stormt, is er in een aantal sectoren sprake van zogenoemd onwerkbaar weer: werknemers kunnen niet veilig aan het werk. Dat betekent dat werkgevers na twee dagen mogen stoppen met het doorbetalen van hun loon. Daarvoor moeten ze dan wel voldoen aan strenge eisen.
Lees verder

Compenseer parttimers voor feestdagen

06-01-2020

De kerstdagen en Nieuwjaarsdag vallen deze keer allemaal midden in de werkweek. Dat kan betekenen dat er voor parttimers een oneerlijke situatie ontstaat als uw organisatie op feestdagen gesloten is. Hoe kunt u hier eerlijk mee omgaan?
Lees verder