check map-marker close chevron-down phone twitter facebook envelope linkedin

De voordelen van samenwerken met Salaris Compleet

  • Volledig gespecialiseerd in salaris en personeel;
  • Toegang tot gebruiksvriendelijke software;
  • Partnerprogramma voor kleine administratiekantoren;
  • Complete online oplossingen voor ontzorging;
  • Persoonlijke communicatie door directe lijnen;
  • Uw eigen sparringpartner met gerichte kennis!

Over ons

Salaris Compleet bestaat uit een team van professionals, die over jarenlange kennis en ervaring beschikken op het gebied van personeel, salaris en het administreren hiervan. Als zelfstandig salarisbureau bieden wij onze diensten aan bij regionale MKB-ondernemingen, grotere ondernemingen met een eigen HR-afdeling en kleine administratiekantoren. 

Volledige ontzorging en overzicht

Voor de MKB-ondernemingen is de dienst vooral gericht op volledige ontzorging van de personeels- en salarisadministratie. Zij kunnen deze administraties geheel aan ons uitbesteden, zodat zij zich op hun kernactiviteiten kunnen blijven richten. Voor grote ondernemingen met een eigen HR-afdeling, proberen wij hun werkzaamheden zoveel mogelijk te verlichten. Dit doen we door een deel hiervan uit handen te nemen, hen te adviseren en/of hen de middelen te bieden om de administraties eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Kortom, de juiste handvatten voor een effectieve professionaliseringsslag.

Onafhankelijk salarisbureau

Door het onafhankelijke karakter van ons salarisbureau, kunnen wij tevens kleine administratiekantoren van dienst zijn. Hieronder vallen ook de steeds meer voorkomende administratieve zelfstandigen. Wij bieden hen een partnerschap, waardoor we samen sterker staan. Door deze samenwerking kunnen alle betrokken partijen sneller groeien, delen we kennis en heeft iedereen voordelig toegang tot de benodigde software om een efficiënte loon- en personeelsadministratie te voeren. De mate van de samenwerking wordt door de partners zelf bepaald. Wij kunnen als specialist de volledige personeels- en salarisadministratie voor hun klanten verzorgen, maar het partnerschap kan zich ook alleen richten op het verkrijgen van betaalbare softwarelicenties.

Grijp uw kans en maak die professioneringsslag!

Start vandaag nog met het professionaliseren en optimaliseren van uw personeels- en salarisadministratie!

Lees meer